Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sözcü Çelik: HDP İl binasına saldırıyı ve cinayeti lanetliyoruz

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Sözcü Çelik:  HDP İl binasına saldırıyı ve cinayeti lanetliyoruz

GÜNDEM Haberleri  / İHA

AK Parti Sözcüsü Çelik, İzmir’de HDP İl binasında gerçekleşen saldırıyı ve cinayeti kınayarak "Türkiye, huzur ve güvenliğini bozmaya çalışan provokasyonlara asla fırsat vermeyecektir. Güvenlik güçlerimiz ve yargı teşkilatı hadiseyi tüm boyutlarıyla açığa çıkaracaktır." dedi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik sosyal medya hesabından İzmir'de öğle saatlerinde HDP il binasına gerçekleştirilen saldırıyı kınadı.
'Saldırıyı ve cinayeti lanetliyoruz' diyen Çelik, "Türkiye, huzur ve güvenliğini bozmaya çalışan provokasyonlara asla fırsat vermeyecektir”dedi

"KAMU DÜZENİNİN BOZULMASINA MÜSADE EDİLMEYECEK"

 Çelik, paylaşımında güvenlik güçleri ve yargı teşkilatının hadiseyi tüm boyutlarıyla açığa çıkaracağını iletirken, "Türkiye terörle mücadelesini ve toplumsal huzuru bozmaya çalışan provokasyonlarla mücadelesini şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da kararlılıkla sürdürecek, kamu düzeninin bozulmasına asla müsade etmeyecektir.“ dedi.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...