AK Parti ilçe binasına saldırı

Düzenleyen:
AK Parti ilçe binasına saldırı

GÜNDEM Haberleri

Diyarbakır'da AK Parti Hani ilçe binasına molotofla kimliği belirsiz bir kişi tarafından saldırı düzenlendi.

İzmir'deki HDP il binasına yapılan saldırının yankıları sürerken bir saldırı haberi de Diyarbakır'daki AK Parti Hani ilçe binasından geldi. Vandallar molotoflarla saldırı gerçekleştirirken, herhangi bir ölü ya da yaralının olmaması yüreklere su serpti.

SALDIRGANI YAKALAMAK İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATILDI
Edinilen bilgilere göre, Diyarbakır'ın Hani ilçesinde kimliği belirsiz bir şahıs AK Parti Hani ilçe binasının önüne gelerek elindeki molotof kokteyli ateşe vererek ilçe binasına doğru fırlattı. Şahıs saldırı gerçekleştirdikten sonra olay yerinden kaçarken, o anlar ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
Yaşanan saldırıda can kaybı veya yaralanma yaşanmazken, olay sonrası ilçe genelinde operasyon başlatan polis ekipleri, saldırganı yakalamak için çalışma başlattı

SALDIRIYA İLİŞKİN İKİ GÖZALTI
Saldırıyı gerçekleştirdiği tespit edilen Ş.B. ile M.E. isimli şahısları operasyonla kıskıvrak yakalayarak gözaltına aldı. Gözaltına alınan saldırganlar sorguları yapılmak üzere Hani İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Olayla ilgili polisin incelemesi sürüyor

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...