Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

CHP'li vekil anneleri gördü, arka kapıdan kaçmaya çalıştı

CHP'li vekil anneleri gördü, arka kapıdan kaçmaya çalıştı

GÜNDEM Haberleri

Evlat nöbetindeki aileler, CHP'li Ali Haydar Hakverdi'ye sitem etti. Aileler "4 tane ağaç için dünyayı yıktınız. Bize niye destek olmuyorsunuz?" dedi.

CHP Merkez Yönetim Kurulu’nda (MYK) alınan karar doğrultusunda milletvekilleri, Parti Meclisi (PM) üyeleri il ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda 18 kişilik bir heyet, Diyarbakır’a gitti. Heyette bulunan CHP Ankara Milletvekili Ali Haydar Hakverdi, yemek yediği otelden dışarı çıktığı sırada çocukları PKK tarafından dağa kaçırıldığı için HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde oturma eylemi yapan aileleri fark edince arka kapıdan kaçtı. Onu gören mağdurlar, aracının önünü kesti. Hakverdi'ye tepki gösteren aileler "Evlatlarımızı siz de HDP’den isteyin” dedi. Vekil de “Gelin beraber devletten isteyelim” şeklinde karşılık verince anne ve babalar, öfkelenip "Benim çocuğumu devlet değil, HDP PKK'ya sattı. Siz hep devleti karıştırıyorsunuz" sözlerini sarf etti.

HDP'YE DESTEK TEPKİSİ
Evladı kaçırılan Süleyman Aydın "Siz HDP’ye destek veriyorsunuz. Destek vermemiş olsaydınız çocuklarımız gelecekti. Genel Başkanınız ‘dostlarımızla iktidar olacağız’ demiyor muydu? 'Dostlarınız kimdir? HDP’dir." diye konuştu. Celil Begdaş da Gezi olaylarından bahsederek “4 tane ağaç için dünyayı yıktınız, adalet yürüyüşü yaptınız, biz insan değil miyiz? Gelin bizim içinde bir yürüyüş yapalım. Ankara’ya kadar önden yürü yürüyeceğim” dedi. Yaklaşık 1 saat süren tartışma sonrası CHP'li vekil bölgeden uzaklaştı.



 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...