CHP'li Atila Serter, Müslümanlarla alay etti: Euro, dolar diye diye tesbih çekiyorlar

Düzenleyen:
CHP'li Atila Serter, Müslümanlarla alay etti: Euro, dolar diye diye tesbih çekiyorlar

GÜNDEM Haberleri

Halk TV'de Ayşenur Arslan'ın programına hatılan CHP İzmir Milletvekili Atila Serter "Camide 'Euro, dolar' diye diye tespih çekiyorlar" sözleri ile resmen Müslümanların inançlarıyla dalga geçti. Serter'in çirkin sözlerine sosyal medyadan da tepki yağdı.

Halk TV’de Ayşenur Arslan'ın sunduğu Medya Mahallesi programına konuk olan CHP İzmir Milletvekili Atila Serter, gazeteci Mehmet Barlas ile ilgili bir tartışmadan hareketle Müslümanları hedef alarak, çirkin bir skandala imza attı. Serter “Bak Ayşenur abla, bunlar camide tesbih çekerken bile samimiyetimle söylüyorum, 'Euro, dolar, Euro, dolar' diye taneleri çekemiyorlarsa ben de Atila Serter değilim” dedi. 

Serter'in alaycı sözlerine Ayşenur Arslan kahhaka atarak “Altın yok mu?” karşılığını verdi. Serter ise “Altın da olabilir ama euro dolar diye çeken çok var” diye konuştu. 

CHP YÖNETİMİ SESSİZ KALDI

Sosyal medyada Serter’in Müslümanları aşağılayan sözlerine binlerce tepki geldi. CHP yönetiminden hiçbir açıklama gelmemesi ise dikkat çekti.

DAHA ÖNCE DE OLMUŞTU

Ayşenur Arslan daha önce de “Yatırım aracı sadece borsa, altın ya da konut değil. Fakirlerin yatırım aracı da şudur; ahiret, cennet, sabır. Onlar da öbür dünyaya yatırım yaptıklarını düşünüyorlar" diyerek Müslümanların inancıyla alay etmişti. 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...