Sağlık Bakanlığından aşı kampanyasına özel klip

Düzenleyen:
Sağlık Bakanlığından aşı kampanyasına özel klip

GÜNDEM Haberleri

Sağlık Bakanlığı, Covid-19 ile mücadele kapsamında ‘Kolları sıvıyoruz’ sloganıyla başlatılan aşılama kampanyasına özel bir klip hazırladı.

Sağlık Bakanlığı tarafından Covid-19 pandemisi ile mücadele kapsamında başlatılan aşılama kampanyası, yeni grupların da dahil edilmesiyle hızlı bir ivmeyle devam ediyor. Bu kapsamda başlatılan kampanyanın sloganı ise ‘Kolları sıvıyoruz' oldu. Bakanlık, bu slogana özel bir klip hazırladı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da hazırlanan klibi sosyal medya hesabından şu not ile paylaştı:

BU SON OLSUN ŞARKISI YER ALDI

“Rahmetli Cem Karaca'nın seslendirdiği 'Bu son olsun' şarkısını yeni sözlerle yeniden yorumlayarak aşı kampanyamızın sesi olan Sertab Erener'e teşekkür ederim.”

Bestesi Mehmet Soyarslan'a ait olan ve Cem Karaca'nın seslendirdiği, “Bu son olsun” parçasının sözleri, pandemi ile mücadele çerçevesinde yeniden yorumlanarak Sertap Erener tarafından seslendirildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...