Yangın güneşi kızıla çevirdi

Düzenleyen:
Yangın güneşi kızıla çevirdi

GÜNDEM Haberleri

Mersin'de başlayan ve yakın yerleşim yerlerine kadar tehdidini arttıran orman yangını, ortaya çıkardığı yoğun duman sonrası güneşin kızıla dönmesine sebep oldu.

Ülkenin ciğerleri bu defa Mersin'de yandı. Aydıncık ilçesinde çıkan orman yangını devam ediyor. Ekiplerin can hıraş müdahalesi devam ederken yangın dolayısıyla bölgede yoğun bir duman bulutu oluştu. Duman dolayısıyla güneşin kızıla büründüğü görüldü.

DÜNDEN BERİ YANGIN SÜRÜYOR
Dün sabah saatlerinde Mersin'in Aydıncık ilçesi Pembecik Mahallesinde çıkan orman yangını devam ediyor. Bugün sabahın erken saatlerinden itibaren yine havadan ve karadan ekipler yangına müdahale ederken, yangın henüz kontrol altına alınamadı. Akşam saatleri olması dolayısıyla havadan müdahale sona ererken, karadan 164 arozöz ile 850 personel müdahalesini sürdürüyor. 

GÜNEŞ KIZILA BÜRÜNDÜ
Yangın dolayısıyla bölgede yoğun bir duman bulutu oluşurken, duman dolayısıyla güneş kızıla büründü. Tedbir amacıyla 50 ev boşaltılırken, yangın bölgesine giden yollar araç trafiğine kapatıldı.
Öte yandan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli de yangın bölgesinde çalışmaları bizzat yönetiyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...