Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

CHP'li başkandan skandal sözler: AK Partili başkanınız olsa şimdi camideydiniz

Düzenleyen:
CHP'li başkandan skandal sözler: AK Partili başkanınız olsa şimdi camideydiniz

GÜNDEM Haberleri

Zonguldak'a bağlı Devrek ilçesi Belediye Başkanı CHP'li Çetin Bozkurt'un, bir restoranda alkol alırken kullandığı "Çok şanslısınız. MHP’li, AKP’li bir belediye başkanınız olsa şimdi camideydiniz” sözlerine tepkiler çığ gibi büyüdü.

2019 yerel seçimlerinde Zonguldak'ın Devrek ilçesine CHP’den aday olarak seçimleri kazanan Çetin Bozkurt, partisinin meclis üyelerinden Gökhan Göktepe ve bazı partililerle bir restorana gidip alkol alıp eğlenmeye gittiği restoranda büyük bir skandala imza attı.

"AK PARTİLİ BAŞKAN OLSA CAMİDEYDİNİZ"

CHP'li Bozkurt müzik eşliğinde eğlenirken masasında birlikte olduğu partililere “Çok şanslısınız. MHP’li, AKP’li bir belediye başkanınız olsa şimdi camideydiniz” dedi.

Bozkurt ve yanındakilerin eğlendiği anlar ve söylediği skandal sözler yine aynı masada bulunan bir kişi tarafından telefonla kaydedilerek sosyal medyada paylaşıldı.

TEPKİLERDEN SONRA PAYLAŞIMI KALDIRDI

Başkan Bozkurt, paylaşılan görüntülerin ardından eleştirilerin merkezinde yer aldı. Büyük tepki çeken video kısa bir sürenin ardından hesaplardan kaldırıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...