Bakan Koca'dan, futbol kulüplerine aşı teşekkürü

Düzenleyen:
Bakan Koca'dan, futbol kulüplerine aşı teşekkürü

GÜNDEM Haberleri

Sağlık Bakanı Koca, taraftarlarını aşı olmaya teşvik eden Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe futbol klüplerini teşekkürlerini iletti.

Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe  spor kulüplerinin aşı olmaya karşı teşvik edici paylaşımları üzerine açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, söz konusu takımlara teşekkür etti.

MESAJLARI AYRI AYRI ALINTILADI
Koca, Twitter hesabından Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş spor kulüplerinin sosyal medya hesaplarından paylaştığı, "Biz sağlığımız için #KollarımızıSıvıyoruz, aşımızı oluyoruz. Siz de şimdiden KOVİD-19 aşınızı olun, 2021-2022 sezonunda gelin futbolun heyecanını statlarda hep birlikte gönül rahatlığıyla yaşayalım" mesajlarını ayrı ayrı alıntıladı.

"Taraftar, tribünlere tam kadro çıkmalı. Kendimizi hastalıktan korumak için aşılarımızı yaptıralım" ifadesini kullanan Bakan Koca, gösterdiği hassasiyet için üç spor kulübüne de teşekkürlerini iletti.

Bu arada Sağlık Bakanlığı da sosyal medya hesabından, futbolseverlere aşı olmaları çağrısında bulunan Süper Lig'deki kulüplerin Twitter mesajlarını, takipçileriyle paylaştı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...