Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kimse bizden geriye dönüş beklemesin

Düzenleyen:
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kimse bizden geriye dönüş beklemesin

GÜNDEM Haberleri

KKTC'de konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rumların Kıbrıs Türkü'nü azınlık olarak görme gafletinden bir türlü uyanamadığını söyleyerek, ''Bizden kimse bundan sonra geriye dönüş beklemesin'' dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, KKTC'de Barış ve Özgürlük Bayramı kutlamaları törenine katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Rumlar, Kıbrıs Türkü'nü azınlık olarak görme, eşitlik temelinde çözümü reddetme gafletinden bir türlü uyanamadılar." dedi.

Erdoğan, "Rum tarafı gerçeklerden kopuk, maksimalist, samimiyetsiz ve şımarık yaklaşımını sürdürmekte ısrarcıdır." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Avrupa Birliği mali noktada, idari noktada Kuzey Kıbrıs'a desteklerini verecekti, verdi mi hayır. Bunların hayatı yalan üzerine kurulu." diye konuştu.

Erdoğan, "Avrupa Birliği mali noktada, idari noktada Kuzey Kıbrıs'a desteklerini verecekti, verdi mi hayır. Bunların hayatı yalan üzerine kurulu." dedi.

Güney Kıbrıs Rum Yönetimi hakkında, Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İçlerinde hala 1974 öncesi katliamların özlemini çekenler bulunduğunu görebiliyoruz. Bunlar dürüst değil." diye konuştu.

"SONUNA KADAR HAKKIMIZI SAVUNACAĞIZ"

Kıbrıs sorunuyla ilgili Erdoğan şunları söyledi:

"Biz haklıyız, haklı olduğumuz için de sonuna kadar hakkımızı savunacağız."

Erdoğan, "On yıllardır değişmeyen, kısa sürede de değişmesi beklenmeyen nobran tavrın artık hiçbir hükmü kalmamıştır. Bizden kimse artık bundan sonra geriye dönüş beklemesin." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Mülkiyet haklarına riayet edilerek yürütülen çalışmalar ışığında artık Maraş'ta herkesin yararına olacak yeni bir dönemin kapıları açılacaktır." diye konuştu.

Erdoğan, "Hiç kimse Kıbrıs Türkü'nden eşit statüsü ve egemenliğinden vazgeçmesini, Rumların iradesi altında azınlık olarak yaşamayı kabul etmesini beklemesin." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Hiç kusura bakmasınlar, değil 47, 147 yıl da 247 yıl da geçse Kıbrıs Türk halkı bağımsızlığından ve özgürlüğünden taviz vermeyecektir." ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...