Şehit babasından Kılıçdaroğlu'na: Sana Mardin’den oy çıkmaz

Şehit babasından Kılıçdaroğlu'na: Sana Mardin’den oy çıkmaz

GÜNDEM Haberleri

Diyarbakır’da evlat nöbeti tutan aileler Gara şehidi Vedat Kaya’nın evine bayram ziyaretine geldi.

Şehit polis memuru Vedat Kaya’nın babası Şehmus Kaya, ziyaret esnasında Selahattin Demirtaş’ın hakkının ihlal edildiğini iddia eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na tepkisini dile getirdi. Şehmus Kaya “Ana muhalefet partisi başkanı Kılıçdaroğlu diyor ki; Selahattin Demirtaş hakkı ihlal ediliyor. Peki, bu insanlar iki seneyi geçti evlat nöbeti tutuyor. Bunların hepsi mi yalan söylüyor? Onun hak ihlali varsa bunun hakkı nerede? Sen bir evladı okut, büyüt, sonra iki çapulcu gelsin silah zoruyla dağa kaldırsın. Bizim hakkımız nerede? Bir sefer de o kürsüye çık deki, HDP sen bu ailelerin hakkını vereceksin, ya kınayacaksın ya da vereceksin’’ diye konuştu.
‘’Sana Mardin’de oy çıkmaz’’ diyen Kaya ‘’Biz ölmedik daha Kılıçdaroğlu. Bizim için hiçbir şey yapmadın. Bir kere olsun sen o kürsüye çıkıp da ‘Bu çocukları niye dağa kaldırıyorsun?’ demedin. Selahattin Demirtaş bir teröristtir. Ölene kadar da PKK ve HDP ile mücadele edeceğim” şeklinde konuştu. 


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...