Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Antalya'nın Akseki ilçesindeki yangına müdahale devam ediyor

Düzenleyen:
Antalya'nın Akseki ilçesindeki yangına müdahale devam ediyor

GÜNDEM Haberleri

Antalya'nın Akseki ilçesindeki yangın rüzgarın etkisiyle ikinci bir mahalleye yaklaştı.

İlçedeki Kepezbeleni Mahallesi'nde 28 Temmuz akşamı çıkan orman yangınına karadan müdahale devam ediyor. Rüzgarın etkisiyle Kepezbeleni Mahallesi'ndeki yangın, bölgeye yakın Hocaköy Mahallesi'ndeki yerleşim yerlerine kadar ulaştı.

Akseki Kaymakamı Volkan Hülür, AA muhabirine, yangına yönelik yoğun bir mücadele yürütüldüğünü söyledi. Kendisi de sahada çalışmalara katılan Hülür, "Yangın henüz yerleşim alanına ulaşmadı, ulaşmaması için de uğraşıyoruz, çaba sarf ediyoruz. Çok sayıda arazöz ve orman işçisiyle müdahaleler sürüyor." dedi.

HOCAKÖY MAHALLESİ TAHLİYE EDİLDİ

Akseki Belediye Başkanı İbrahim Özkan da yangın nedeniyle daha önce komşu mahalle Kepez'in boşaltıldığını anımsattı. Yangının yayılması nedeniyle Hocaköy Mahallesi'nin de tahliye edildiğini aktaran Özkan, vatandaşların bölgeden uzaklaşmaları konusunda uyarıldığını kaydetti.

VATANDAŞ DA KATILDI

Söndürme çalışmasına gönüllü katılan vatandaşlar da yangına hortumlarla su sıkarak ve kendi imkanlarıyla ekiplere yardım ediyor.

Yangına ilişkin hoparlörlerden uyarı anonsları yapıldığını aktaran mahalle sakinlerinden Hacer Yılmaz, yangına müdahale ettiklerini anlattı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...