Bakan Soylu'dan TOMA açıklaması!

Düzenleyen:
Bakan Soylu'dan TOMA açıklaması!

GÜNDEM Haberleri

Bakan Soylu, yangınlara TOMA'larla müdahale edilmiyor iddialarına "Yangın yerleşim yerlerine indiği andan itibaren TOMA'lar müdahaleye başladı." cevabını verdi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile birlikte Muğla Marmaris'te yangınların son durumuna ilişkin ortak açıklamada bulundu. TOMA'ların yangınla mücadelede kullanılmadığı iddialarına da cevap verdi, işte o açıklamalardan önemli satır başları;

"Tüm kurumlarımız ve vatandaşlarımız büyük bir mücadele içinde" vurgulayan Bakan Soylu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Şiddetli rüzgar söndürdüğümüz yangını yeniden alevlendirebiliyor. İnşallah yarın akşam vatandaşlarımıza daha iyi bir tabloyu bilgilendirebiliriz.

Provakasyon var mı? Var, yok diyemiyorum. Ormancının yanına giderek siz işinizi yapmıyorsunuz? diyenler hakikaten insanın moralini bozuyor. Orman işçisinden karayolu çalışanına kadar herkes mücadele veriyor.

İnsafsızlık ve vicdansızlıktır. Her şey olabilirsiniz, sanatçı, profesör olabilirsiniz, ama buradaki insanların duygularıyla, gerçekleriyle oynamalarına kimse müdahale edemez.

"POLİSİN TOMA'SI YANGIN YERLEŞİM YERLERİNE İNDİĞİ ANDAN BERİ SU SIKIYOR"
Polisin TOMA'sı vatandaş protesto ederken su sıkıyor, şimdi de sıksın. E sıkıyor zaten. Yangın yerleşim yerlerine indiği andan itibaren TOMA'lar müdahaleye başladı. "





Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...