Konya'da ev basıp 7 kişiyi katleden zanlı yakalandı

Düzenleyen:
Konya'da ev basıp 7 kişiyi katleden zanlı yakalandı

GÜNDEM Haberleri

Son dakika haberi az önce geldi. Konya'da ev basıp 7 kişiyi gözünü kırmadan öldüren katil zanlısı M.A. yakalandı.

Konya'daki aile katliamında flaş bir gelişme yaşandı. Türkiye'nin günlerdir konuştuğu aynı aileden 7 kişinin vahşice katledildiği olayda aranan katil zanlısı M.A. polis, jandarma ve özel harekat ekiplerinin büyük operasyonu ile yakalandı.
Konya'da ev basıp 7 kişiyi katleden zanlı yakalandı
Konya Valiliğinden konuyla ilgili yapılan açıklamada “Konya Meram ilçemizde 30.07.2021 tarihinde 7 vatandaşımızı vahşice katleden fail Mehmet Altun; İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı ve Bölge Özel Harekat birimlerimizin koordineli ve etkin çalışmaları neticesinde saklandığı yerde sağ olarak yakalanmıştır” denildi.

BİR AİLEYİ BÖYLE KATLETTİ


Konya Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamada, “Konya ili Meram ilçesinde 30.07.2021 tarihinde aynı aileden 7 vatandaşımızın hayatını kaybettiği olay ile ilgili Cumhuriyet Başsavcılığımızca yürütülen soruşturma kapsamında olayın faili olduğu değerlendirilen şüpheli, Bozkır ilçesi kırsalında yakalanmıştır” denildi.
 



Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...