Mehmetçik yangın bölgesinde canla başla çalışıyor

Düzenleyen:
Mehmetçik yangın bölgesinde canla başla çalışıyor

GÜNDEM Haberleri

Orman yangınlarıyla mücadele edilen bölgelerde çalışmalara katılan Mehmetçiğin yer aldığı bir video Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından paylaşıldı.

MSB, orman yangınları için tüm imkanlarını seferber ediyor. Bu kapsamda MSB tarafından yangın bölgesinde canla başla çalışan Mehmetçik'in çalışmalarına yönelik bir video paylaşıldı.

OMUZ OMUZA MÜCADELE
Milli Savunma Bakanlığı'nın (MSB), Twitter hesabından yapılan açıklamada, "Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz ve fedakar Mehmetçik, birçok bölgede çıkan orman yangınlarına karşı devletimizin ilgili kurum ve kuruluşları ile omuz omuza mücadele etmeye devam ediyor. Mehmetçik tüm imkanlarıyla yüce devletimizin ve asil milletimizin emrinde, hizmetindedir." ifadeleri kullanıldı.

Paylaşımda, başta Antalya ve Muğla olmak üzere, ülkenin değişik bölgelerindeki yangınlara hava, kara ve denizden müdahale eden Türk Silahlı Kuvvetleri personelinin çalışmalarının bulunduğu video yer aldı.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...