Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İyi Partili eski başkan engelliyi öldüresiye dövdü

İyi Partili eski başkan engelliyi öldüresiye dövdü

GÜNDEM Haberleri

Aydın’ın Buharkent ilçesinde İyi Partili eski Buharkent Belediye Başkanı Yusuf Vural, MHP’de eskiden birlikte siyaset yaptıkları engelli Nuri Akın'ı öldüresiye dövdü.

Yanındaki arkadaşıyla beraber vatandaşı darbeden eski başkanın engelli ve o esnada alkollü olduğu belirtilen şahsı yere düşürdükten sonra da tekmeler atmasına ilişkin görüntüler âdeta görenleri şoke etti. Olaya ilişkin görüntülerin yayınlanmasının ardından Aydın’da günün konusu hâline gelen saldırıyla ilgili yaptığı açıklamada kendisini savunan İyi Partili Yusuf Vural “Daha önce benim MHP’den ayrılmam üzerine ‘Yanlış yaptın, eskiden silah sıktığımız kişilerle sen kol kola yürüyorsun’ diye eleştirmişti. Buna ses etmedim. Dün akşam da bana ‘PKK yalayıcıları’ deyince eskiden kalma etkinin de tepkisi ile sinirlerime hâkim olamayarak vurdum" diye konuştu.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...