Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Selin tahribatı uzaydan görüntülendi

Düzenleyen:
Selin tahribatı uzaydan  görüntülendi

GÜNDEM Haberleri

MSB, Sinop ve Kastamonu'daki sel felaketi sonrası bölgeyi Göktürk-1 Keşif Uydusunun uzaydan görüntülediğini bildirerek o kareleri paylaştı.

Milli Savunma Bakanlığı, sel felaketi yaşayan Sinop ve Kastamonu'daki bölgelerin uzaydan çekilmiş görüntülerini spsyal medya hesabından paylaştı. Göktürk-1 Keşif Uydusu tarafından çekilen görüntüler, tahribatı bir kez daha gözler önüne serdi.

Selin tahribatı uzaydan  görüntülendi

BOZKURT, ABANA VE AYANCIK GÖRÜNTÜLENDİ

Bakanlığın Twitter hesabından yapılan açıklamada, Hava Kuvvetleri Komutanlığı Keşif Uydu Tabur Komutanlığına bağlı Göktürk-1 Keşif Uydusu tarafından çekilen görüntülerin arama-kurtarma ve hasar tespit çalışmalarında kullanılmak üzere ilgili kurum ve kuruluşlarla paylaşıldığı belirtildi.

Açıklamada, Kastamonu'nun Bozkurt ve Abana ilçeleri ile Sinop'un Ayancık ilçesinde 13 Ağustos'ta çekilen görüntüler yer aldı.

 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...