Lübnan’da akaryakıt tankeri patladı! Ölü sayısı 28’e yükseldi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Lübnan’da akaryakıt tankeri patladı! Ölü sayısı 28’e yükseldi

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Lübnan’da akaryakıt tankerinin patlaması sonucu hayatını kaybedenlerin sayısı 28’e yükselirken, yaralı sayısı 79 olarak açıklandı.

Dün Lübnan’ın kuzeyindeki Akkar kentinde bir akaryakıt tankerinde patlama meydana gelmişti. Patlama sonucu 28 kişi hayatını kaybetti.

YARALILARIN DURUMLARI KRİTİK

Lübnan sivil savuma ekipleri arama kurtarma çalışmalarına devam ederken, çok sayıda yaralının olduğu ve durumlarının kritik olduğu bildirildi. Akkar kentinin çevresindeki hastanelerde yoğunluk yaşanırken, Lübnan’ın kuzey bölgesindeki hastanelerden kan bağışı kampanyası başlatıldı.

Lübnan’da akaryakıt tankeri patladı! Ölü sayısı 28’e yükseldi

TEDAVİLERİ DEVLET TARAFINDAN KARŞILANCAK

Lübnan Sağlık Bakanı Dr. Hamad Hasan ise açıklama yaparak yaralıların tedavilerini devlet tarafından karşılanacağını açıkladı. Lübnan Yüksek Yardım Komisyonu Genel Sekreteri Muhammed Khair, ülkede ki uluslararası kuruluşlara çağrı yaparak tıbbı malzeme desteği istedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...