Hulusi Akar, Azeri mevkidaşı Zakir Hasanov ile görüştü

Düzenleyen:
Hulusi Akar, Azeri mevkidaşı Zakir Hasanov ile görüştü

GÜNDEM Haberleri

Azerbaycan Savunma Bakanı Zakir Hasanov ile görüşen Hulusi Akar, Türkiye’nin, Azerbaycan'ın yanında olmaya devam edeceğini belirtti.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar  Azerbaycanlı mevkidaşı Zakir Hasanov ile görüştü. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı gerçekleştirilen 15’inci Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı (IDEF’21) kapsamında, Azerbaycan Savunma Bakanı Hasanov ile bir araya geldi.

GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNDULAR
Samimi bir ortamda gerçekleştiği bildirilen görüşmede, ikili ve bölgesel savunma ve güvenlik ile savunma sanayiinde iş birliği konularında görüş alışverişinde bulunulduğu belirtildi. Ermenistan tarafından son dönemde Azerbaycan hudut hattında gerçekleştirilen taciz ve saldırılara yönelik de değerlendirmelerde bulunulduğu öğrenilen görüşmede, Bakan Akar tarafından Türkiye’nin haklı davasında Azerbaycanlı kardeşlerinin yanında olmaya devam edeceğinin vurgulandığı belirtildi.




 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...