ABD Kılıçdaroğlu’nu yalanladı

ABD Kılıçdaroğlu’nu yalanladı

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ABD Başkanı Joe Biden arasında Afgan göçmenler konusunda pazarlık yapıldığı iddiasında bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na cevap ABD’nin Ankara Büyükelçiliğinden geldi.

 Sosyal medya üzerinden hem Türkçe hem İngilizce yapılan bir paylaşım ile iddiaların asılsız olduğu vurgulandı. Büyükelçiliğin paylaşımında, şu ifadelere yer verildi: ABD Büyükelçiliği, Başkan Biden ile Cumhurbaşkanı Erdoğan arasında Afgan mülteciler ya da göçmenler konusunda bir ‘anlaşma’ veya ‘pazarlık’ yapıldığına dair iddiaların tamamen temelsiz olduğunu belirtmek ister. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, önceki gün yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ABD’yle 1 milyon Afgan göçmenin Türkiye’ye kabul edilmesi konusunda anlaşmaya vardığını iddia etmişti.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...