Bakanlık'tan FSM Köprüsü'ndeki çalışmayla ilgili açıklama

Düzenleyen:
Bakanlık'tan FSM Köprüsü'ndeki çalışmayla ilgili açıklama

GÜNDEM Haberleri

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, İstanbul'da Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde 900 gün süreceği iddia edilen ve sosyal medyada çokça konuşulan bakım-onarım çalışmasına ilişkin açıklama yaptı. Bakanlık, çalışmanın ayda 5 gece olmak üzere toplamda 75 günlük gece çalışmasıyla tamamlanacağını bildirdi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Fatih Sultan Mehmet (FSM) Köprüsü'nde 900 gün süreceği iddia edilen tadilata ilişkin açıklama yaptı.

Bakanlık, çalışmanın ayda 5 gece olmak üzere toplamda 75 günlük gece çalışmasıyla tamamlanacağını duyurdu.

KÖPRÜ TRAFİĞİ TAMAMEN KAPATILMAYACAK

Bakanlıktan yapılan açıklama şöyle:

"FSM Köprüsü'nün askı halatlarının değiştirilmesi işleri, çalışmalar ayda 5 gece olmak üzere toplamda 75 günlük gece çalışması ile tamamlanacaktır.

Çalışmalar esnasında köprü trafiğe hiçbir şekilde tamamen kapatılmayacak olup, yoğunluğun en az olduğu gece saatlerinde ihtiyaç halinde iş sağlığı ve güvenliği önlemleri kapsamında sadece tek şerit kapatılarak, trafik akışı etkilenmeyecek şekilde yürütülecektir.''

Bakanlık'tan FSM Köprüsü'ndeki çalışmayla ilgili açıklama

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...