Sivas'ta 4 farklı köfteciye hırsız dadandı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Sivas'ta 4 farklı köfteciye hırsız dadandı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Sivas'ta kimliği belirsiz bir şahıs 4 farklı köfteciye girip sadaka kutuları, laptop, para gibi çeşitli eşyaları alarak kayıplara karıştı. Hırsızlık anları ise güvenlik kameralarına yansıdı.

Gültepe Mahallesi Toptancılar sitesinde bulunan 4 farklı Meşhur Sivas köftecisinde hırsızlık meydana geldi.

4 FARKLI KÖFTECİYE GİRDİ

Sivas'ın Gültepe Mahallesi Toptancılar sitesinde bulunan 4 farklı Meşhur Sivas köftecisine henüz kimliği belirlenemeyen bir şahıs, İş yerlerine girip sadaka kutuları, laptop, çek defteri, telefon, monitör gibi değerli eşyaları ve bir miktar parayı alarak kayıplara karıştı.

Sivas'ta 4 farklı köfteciye hırsız dadandı

GÜVENLİK KAMERALARINA YANSIDI

Sabah iş yerlerini açan 4 esnaf birbirlerinden habersiz dükkanlarında hırsızlık olduğunu anlayınca büyük şok yaşadı. Esnaflar daha sonra polis ekiplere haber verdi. Ekipler olay yerine gelerek inceleme yaptı. Hırsızlık yapan şahsın yakalanması için çalışma başlatıldı. Şahsın hırsızlık yaptığı anlar ise iş yerlerinin güvenlik kameralarına yansıdı.

Sivas'ta 4 farklı köfteciye hırsız dadandı

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...