Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Akarca: Yeni bir anayasa hazırlanması arayışını destekliyoruz

Düzenleyen:
Akarca: Yeni bir anayasa hazırlanması arayışını destekliyoruz

GÜNDEM Haberleri

Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca, yeni bir anayasa hazırlanmasının, iktidar ve muhalefet partilerinin gündemine yeniden girdiğini ve kendilerinin de bu arayışı desteklediğini açıkladı.

Yeni anayasaya ilişkin tartışmalar sürerken, konuya ilişkin açıklama yapan Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca, iktidar ve muhalefet partilerinin gündemine bu konunun yeniden girdiğini açıkladı. Söz konusu gelişmeyi kendilerinin de desteklediğini ifade eden Akarca, Hukuk devleti ve yargı bağımsızlığı gibi konularda yüksek standartların hedeflenmesi gerektiğini söyledi.

"BU ARAYIŞI DESTEKLİYORUZ"

Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca, yeni anayasa sürecine ilişkin, "Hukuk devleti ve yargı bağımsızlığı gibi konularda yüksek standartlar hedeflenmelidir." dedi.

Akarca, "Yeni bir anayasa hazırlanması, iktidar ve muhalefet partilerinin gündemine yeniden girmiştir. Biz de bu arayışı destekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Yargıtay Başkanı Akarca açıklamalarını şu şekilde sürdürdü:

"(Sahte hesapların kullanımı) Bilinmelidir ki günlük hayatta suç teşkil eden her söz ve davranış sosyal medya ortamında da suçtur."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...