Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ayancık'ta yüz yüze eğitim 20 Eylül'e ertelendi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Ayancık'ta yüz yüze eğitim 20 Eylül'e ertelendi

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Sinop’un Ayancık ilçesinde okullarda yüz yüze eğitim ertelendi. 6 Eylül’de başlaması gereken yüz yüze eğitimin cadde ve sokaklardaki iş makinelerinin yoğunluğu nedeniyle 20 Eylül'de başlayacağı bildirildi.

Sel felaketinin yaşandığı Sinop'un Ayancık ilçesinde okullarda yüz yüze eğitim ertelendi.

20 EYLÜL'DE YÜZ YÜZE EĞİTİME GEÇİLECEK

İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu tarafından alınan kararda, “İlimiz Ayancık ilçesinde 11 Ağustos 2021 tarihinde yaşanan sel felaketi nedeniyle, ilçemizde yol açma ve düzenleme çalışmalarının devam ediyor olması, ilçe merkezinde temizlik, hafriyat ve kaldırma faaliyetlerinin sürüyor olması sebebi ile cadde ve sokaklarda iş makinalarının yoğunluğunun devam ediyor olması ve ayrıca tüm bu çalışmaları yapmak üzere ilçemizde bulunan ekip ve personellerin okullarımıza bağlı okul pansiyonlarımızda ve okul binalarımızda konaklıyor olması kurulumuzca değerlendirildiğinde; ilimiz Ayancık ilçesinde 6 Eylül tarihinden itibaren geçilmesi planlanan yüz yüze eğitim-öğretim faaliyetlerine, oluşması muhtemel risklerden dolayı 20 Eylül tarihinde başlanılması, 20 Eylül tarihine kadar eğitim-öğretim faaliyetlerine uzaktan eğitim yoluyla devam edilmesine karar verilmiştir” denildi.

Ayancık'ta yüz yüze eğitim 20 Eylül'e ertelendi

Ayancık'ta yüz yüze eğitim 20 Eylül'e ertelendi

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...