Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

MSB acı haberi duyurdu! 2 Mehmetçik şehit oldu

Düzenleyen:
MSB acı haberi duyurdu! 2 Mehmetçik şehit oldu

GÜNDEM Haberleri

MSB, İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesinde, intikal halinde olan mehmetçiğe saldırı düzenlendiğini ve saldırı sonucunda sonucunda iki kahraman askerin şehit, üç kahraman askerin ise yaralandığını duyurdu.

İdlib'ten şehit haberi geldi. Milli Savunma Bakanlığı'nın yaptığı açıklamada, İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi'nde arama tarama faaliyeti sonrası intikal halinde olan 2 askerimizin terör unsurlarınca başlatılan hain saldırıda şehit olduğu, 3 askerimizin de yaralandığı bildirildi.

YARALILARIN HASTANEDEKİ TEDAVİLERİ SÜRÜYOR

Bakanlıktan yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi'nde arama tarama faaliyeti sonrası intikal halinde olan bir unsurumuza yapılan saldırı sonucunda iki kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, üç kahraman silah arkadaşımız ise yaralanmış ve derhal hastaneye sevk edilmiştir.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza da acil şifalar dileriz."

"ALLAH'İM SEN BİZE ŞEHİTLİK NASİP ET"
Milli Savunma Bakanlığı, İdlib'te 2 kahraman askerin şehit olduğu haberini duyurdu. Şehitlerden birinin Kayserili Onbaşı Mücahit Sınırtepe olduğu öğrenilirken, şehide dair ortaya çıkan detay, yürekleri yaktı. 4 yıl önce Kayseri'de gerçekleşen hain terör saldırısı sonrası, Türk bayraklı bir fotoğrafını paylaşan şehit Sınırtepe'nin, "Allah'ım Sen bize şehitlik nasip et" diyerek dua ettiği görüldü. 

MSB acı haberi duyurdu! 2 Mehmetçik şehit oldu

EVLENELİ HENÜZ 2 AY OLMUŞTU
Öte yandan, Şehit Mücahit Sınırtepe'nin yaklaşık iki ay önce dünya evine girdiği öğrenildi.

MSB acı haberi duyurdu! 2 Mehmetçik şehit oldu

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...