Boğaz hattındaki vapur seferlerine 'triatlon' arası

Düzenleyen:
Boğaz hattındaki vapur seferlerine 'triatlon' arası

GÜNDEM Haberleri

İBB, yarın düzenlenecek "Boğaziçi Triatlon Yüzme Yarışı" nedeniyle Boğaz hattında, 07.00-09.10 saatleri arasında vapur seferlerinin gerçekleşmeyeceği bilgisini verdi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, yarın 07.00-09.10 saatleri arasında Boğaz hattındaki vapur seferlerinin yapılmayacağını açıkladı. Seferlerin, "Boğaziçi Triatlon Yüzme Yarışı" nedeniyle iptal edildiği duyuruldu.

 

07:00-09:00 ARASI SEFERLER YAPILMAYACAK
İBB'den yapılan açıklamada, İstanbul Liman Başkanlığının, yarın yapılacak "Boğaziçi Triatlon Yüzme Yarışı" nedeniyle 07.00-09.10 saatleri arasında, İstanbul Boğazı'nı uluslararası, yarışma bölgesini ise ulusal deniz trafiğine kapattığı belirtildi.

İPTAL EDİLEN SEFER DURAKLARI
İBB Şehir Hatları AŞ'nin de bu saatler arasında Boğaz hattında sefer gerçekleştiremeyeceği ifade edilen açıklamada, bu seferlerin Anadolu Kavağı, Beykoz, Paşabahçe, Çubuklu, Kanlıca, Anadolu Hisarı, Çengelköy, Beylerbeyi, Üsküdar, Rumeli Kavağı, Sarıyer, İstinye, Emirgan, Arnavutköy, Beşiktaş ve Eminönü olduğu kaydedildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...