Teröre bir darbe daha! 10 sığınak imha edildi

Düzenleyen:
Teröre bir darbe daha! 10 sığınak imha edildi

GÜNDEM Haberleri

Tunceli'de teröristlerin sığınak olarak kullandıkları noktalar tespit edilerek TSK unsurlarınca imha edildi.

Teröre ağır darbe, bu defa da Tunceli Ovacık'ta vuruldu. PKK'lı teröristlere ait olduğu tespit edilen 10 sığınak mehmetçik tarafından yerle bir edildi. Bununla birlikte sığınaklarda, çok sayıda yaşam malzemesi ve mühimmat ele geçrildi.

Teröre bir darbe daha! 10 sığınak imha edildi

10 SIĞINAK İMHA EDİLDİ
Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Eren-7 Mercan Munzur Operasyonu kapsamında Ovacık kırsalında terör örgütüne yönelik operasyon düzenledi. Arazide arama-tarama faaliyeti yürüten güvenlik güçlerince teröristlerin kullandığı 10 sığınak tespit edildi.

Teröre bir darbe daha! 10 sığınak imha edildi

ÇOK SAYIDA YAŞAM MALZEMESİ VE SİLAH ELE GEÇİRİLDİ
İmha edilen sığınaklardaki aramada 1 kanas keskin nişancı tüfeği, 1 kanas dürbünü, 1 kanas şarjörü, 10 kanas mühimmatı, 2 kalaşnikof şarjörü, 58 kalaşnikof mühimmatı, 2 el bombası, 20 kilogram amonyum nitrat, termal dürbün, bilgisayar, güneş paneli, tüplü ocak, büyük tüp, 3 uyku tulumu, 160 pil, ekmek sacı, 50 kilogram makarna, 20 kilogram tütün, 20 kilogram un ve çok miktarda yaşam malzemesi ele geçirildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...