Denizli’de 10 saatte 9 deprem meydana geldi!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Denizli’de 10 saatte 9 deprem meydana geldi!

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Denizli’de son 10 saat içerisinde merkez üsleri Çardak ve Honaz ilçeleri olmak üzere iki farklı ilçede en büyüğü 3.9 şiddetinde 9 ayrı deprem meydana geldi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi Başkanlığından edinilen bilgiye göre Denizli’de ilki gece yarısından sonra saat 03.23 sıralarında Çardak ilçesinde kaydedilen deprem olmak üzere 10 saat içerisinde 9 ayrı deprem meydana geldi. İlki 1.3 büyüklüğündeki hafif şiddetli bu depremin ardından saat 06.05’de merkez üssü Honaz ilçesi olan 3.9 büyüklüğünde orta şiddetli bir deprem daha meydana geldi.

DEPREMLERDE CAN VE MAL KAYBI YAŞANMADI

Denizli’nin büyük bir bölümünden ve çevre illerden de hissedilen bu depremin ardından yine merkez üssü Honaz olan sırasıyla 2.2, 2.1, 1.2, 2.2, 2.3 ve 1.2 büyüklüklerinde 6 artçı sarsıntı daha kayıtlara geçti. Denizli’de gün içerisinde meydana gelen son deprem ise saat 13.47’de Çal ilçesi merkez üssünde 3.2 şiddetindeki orta şiddetli deprem oldu. Kısa süreli korku ve paniğe neden olan bu depremlerde herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmadığı bildirildi.  

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...