MSB duyurdu: 2 terörist etkisiz hale getirildi

Düzenleyen:
MSB duyurdu: 2 terörist etkisiz hale getirildi

GÜNDEM Haberleri

Milli Savunma Bakanlığı, biri Barış Pınarı diğeri Fırat Kalkanı bölgesinde olmak üzere 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Türkiye'nin terör ile mücadelesi hız kesmeden devam ediyor. Milli Savunma Bakanlığı'nın sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, kahraman Mehmetçik'in, saldırı planları yapan teröristleri etkisiz hâle getirmeyi sürdürdüğünü ve bu operasyonlarda biri Barış Pınarı diğeri ise Fırat Kalkanı bölgesinde olmak üzere 2 PKK/YPG'li teröristin daha silahları ile birlikte etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan (MSB) yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Kahraman Mehmetçik, hain emelleri için saldırı planları yapan teröristleri etkisiz hale getirmeyi sürdürüyor. Biri Barış Pınarı diğeri Fırat Kalkanı bölgesinde olmak üzere saldırı hazırlığındaki 2 PKK/YPG'li terörist daha etkisiz hale getirildi."

MSB duyurdu: 2 terörist etkisiz hale getirildi

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...