Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Doktor Ertan İskender'i bıçaklayan saldırgana dava açıldı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Doktor Ertan İskender'i bıçaklayan saldırgana dava açıldı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Ankara’da kendisini muayene eden doktor Ertan İskender’e bıçaklı saldırıda bulunan Bayram N. hakkında ‘kişinin yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle kasten öldürmeye teşebbüs’ ve ‘hakaret’ suçlarından dava açıldı.

Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görev yapan Dr. Ertan İskender, muayene ettiği hastası Bayram N.'nin bıçaklı saldırısı sonucu sağ elinden ve sırtının sağ tarafından yaralanmıştı.

Olay sonrası ameliyata alınan İskender, bir hafta süren tedavisinin ardından taburcu edilmişti.

Saldırgan Bayram N., çıkarıldığı Sulh Ceza Mahkemesince 'kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Bayram N. hakkında 'kişinin yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle kasten öldürmeye teşebbüs' ve 'hakaret' suçlarından kamu davası açtı.

ÖLDÜRMEYE TEŞEBBÜSTEN DAVA AÇILDI

Başsavcılıktan yapılan açıklamada, "Ankara Cumhuriyet Başsavcılığımız tarafından yürütülmekte olan 2021/108909 soruşturma numaralı dosya kapsamında şüpheli B.N.'nin 27.05.2021 tarihinde tedavi için gittiği Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görevli olan doktor mağdur E.İ.'ye hakaret ettiği ve mağduru bıçakla belinden/parmaklarından yaraladığı olayla ilgili olarak 28.05.2021 tarihinde tutuklanan şüpheli hakkında soruşturma tamamlanmış olup, 'kişinin yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle kasten öldürmeye teşebbüs' ve 'hakaret' suçlarından Türk Ceza Kanunu'nun 82/1-g 35, 125/3-a, 53/1, 54/1, 58 ve 63. maddeleri uyarınca cezalandırılması talebiyle kamu davası açılmıştır" denildi.

Doktor Ertan İskender'i bıçaklayan saldırgana dava açıldıBir hafta süren tedavisinin ardından taburcu olan Doktor Ertan İskender, İHA'ya verdiği ropörtajda “Yeteri kadar tedbir alınmasını istiyorum” demişti.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...