Futbolcu Sezer Öztürk'ün tutuklanan şoförü ifade verdi

Düzenleyen:
Futbolcu Sezer Öztürk'ün tutuklanan şoförü ifade verdi

GÜNDEM Haberleri

İstanbul Sancaktepe’de eski futbolcu Sezer Öztürk, trafikte tartıştığı 1 kişiyi öldürdü, 4 kişiye yaraladı. Öztürk kayıplara karışırken polise teslim olan şoförünün verdiği ifade ortaya çıktı.

Fenerbahçe ve Beşiktaş gibi Süper Lig kulüplerinde forma giymiş eski futbolcu Sezer Öztürk (35), İstanbul'da 19 Eylül pazar günü trafikte yol verme meselesi yüzünden tartıştığı Halil İbrahim Scholten'i (24) silahla öldürdü, babası Haydar G, ağabeyi Duran Scholten ve arkadaşları Sezgin Y. ile Metin A'yı yaraladı. Öztürk ile arkadaşı Ö.G. izini kaybettirirken şoförü A.M. polis teslim oldu. Tutuklanan şüphelinin savcılık ve mahkemedeki ifadeleri ortaya çıktı. A.M. "Benim olayla ilgim yok. Sezer Öztürk'ün 7 yıldır özel şoförlüğünü yapıyorum. Olay günü evdeydim. Yanımda annem ve babam vardı. Olay günü Sezer Öztürk'ün oğlu aradı, babasının kavga ettiğini söyledi. Öztürk'ün Paşaköy mevkiindeki evine gitmek için arabamla yola çıktım. Olay yerinde jandarmayı görünce geri döndüm. Suçsuzum, üzerime atılı suçlamayı kabul etmiyorum. Tutuksuz yargılanmama karar verilsin" dedi.

"OLAYI HALİL İBRAHİM KIŞKIRTTI"

Scholten'in akrabası olan tanık V.Ö. ise "Pikniğe gitmek üç araba yola çıktı. Suriyeliler bizi durdurup yol sordu. Biz yolu tarif ederken arkadan Almanya plakalı bir araç geldi. Sürücü 'Yol verir misiniz?" diye sordu. Bizim Halil biraz dik kafalılık yaparak 'Beş dakika bekle, yolu açacağım' dedi. Arkadaki araç 5 dakikadan fazla bekledi. Sürücü tekrar yanımıza gelip 'Yolu açacak mısınız?' sorusunu yineledi. Halil tartışma çıkarıp sürücüye yumruk attı. Şahıs 'Arabada ailem var, yapmayın' dese de bizimkiler dinlemedi. Halil'in ağabeyi Duran, arabadaki katlanabilir sandalyeyi kafasına fırlattı ve olay daha da büyüdü. Arkadan siyah renkli başka bir araç geldi. İçinde bulunan kişi silah çıkardı, herkes dağıldı. Bunun üzerine şahıs Halil'in peşinden koşup ona doğru ateş açtı" diye konuştu.



Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...