İlkokul öğrencisine kötü muamelede bulunan öğretmen hakkında soruşturma açıldı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
İlkokul öğrencisine kötü muamelede bulunan öğretmen hakkında soruşturma açıldı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Konya’da bir ilkokulda okulun ikinci gününde öğretmeninden ağlayarak annesini isteyen öğrenciyi azarlayarak bağıran öğretmen hakkında soruşturma başlatıldı.

Konya’nın Selçuklu ilçesinde 7 Eylül tarihinden bir ilkokulda gerçekleşen olayda edinilen bilgiye göre 1’inci sınıfa başlayan A. Ç. sınıfta ağlamaya başladı. Ağlayarak öğretmeninden annesini isteyen A. Ç. öğretmeni A.I. tarafından azarlandı. Sınıfta yaşanan bu anlar ise telefon kamerasına kaydedildi. Telefon kamerasına kaydedilen o görüntülerde ağlayan A.Ç, "İstemiyorum seni, ben annemi istiyorum" diyerek ağlamasının ardından öğretmen A.I., "Ağla, ağla seni disipline yollayacağım haberin olsun. Müdür bey de seni cezalandırsın. Ulan sizi bana sayıyla mı verdiler" dediği duyuldu.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

İlkokul öğrencisine bağırarak azarlayan öğretmenin görüntülerinin paylaşılması üzerine İl Milli Eğitim Müdürlüğü açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, "Selçuklu ilçemizdeki bir okulumuzda, öğrencisine karşı tutum ve davranışları medyaya yansıyan öğretmen hakkında soruşturma başlatılmıştır" denildi. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...