CHP’li Tuncay Özkan’ın paylaşımı havada kaldı: Rezidans değil cami yapıldı

Düzenleyen:
CHP’li Tuncay Özkan’ın paylaşımı havada kaldı: Rezidans değil cami yapıldı

GÜNDEM Haberleri

2017 yılında Gaziosmanpaşa'da bulunan bir caminin yeniden yapılması için yıkılması sonrası, söz konusu alana rezidans yapılacağı iddiasında bulunan CHP'li Tuncay Özkan'ın söylemleri asılsız çıktı.

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, 2017 yılında Gaziosmanpaşa'da bir caminin yeniden yapılmak üzere yıkılmasını çarpıtarak "AKP'li Gaziosmanpaşa Belediyesi restore edeceğiz diye yıktığı caminin yerine rezidans yaptı! Doymazsınız! Camileri sizden koruyacağız" şeklinde paylaşımda bulunmuştu. CHP'li Özkan'ın "yerine rezidans yapacaklar" dediği o caminin inşaatı bitti.

CHP’li Tuncay Özkan’ın paylaşımı havada kaldı: Rezidans değil cami yapıldı

"SİZİ HUSUSİ OLARAK DAVET EDİYORUM TUNCAY BEY"
Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, iki hafta sonra açılışı yapılacak Gaziosmanpaşa Çifteminare Camii'nin açılışına Tuncay Özkan'ı özellikle davet etti. Usta caminin videosu eşliğinde "Rezidans konforunda yeniden inşaa ettiğimiz Gaziosmanpaşa'daki Çifte Minareli Camii'mizin açılışına sizi hususi olarak davet ediyorum Tuncay bey" ifadesini kullandı.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...