Meteorolojiden 3 bölgeye fırtınamsı rüzgar uyarısı

Düzenleyen:
Meteorolojiden 3 bölgeye fırtınamsı rüzgar uyarısı

GÜNDEM Haberleri

Meteoroloji; Karadeniz, Marmara ve Ege bölgeleri için yarın gerçekleşmesi olası fırtınamsı rüzgar dolayısıyla uyarıda bulundu.

Metetoroloji Genel Müdürlüğünden alınan verilere göre, yarın 3 bölgede fırtınamsı rüzgar olması öngörülüyor. Söz konusu bölgelerin; Karadeniz, Marmara ve Ege olduğu kaydedildi. 

RÜZGAR KUVVETİ 4 İLA 6 KUVVETİNDE OLACAK
Yapılan son değerlendirmelere göre, Karadeniz'de rüzgarın, Batı Karadeniz'de kuzey ve kuzeydoğudan, Doğu Karadeniz'de batı ve kuzeybatıdan 4 ila 6, yer yer 7 kuvvetinde olacağı tahmin ediliyor.

Marmara'da doğu ve kuzeydoğudan 5 ila 7 kuvvetinde, Ege'de kuzey ve kuzeydoğudan, güneyi kuzeybatıdan 5 ila 7 kuvvetinde esmesi beklenen rüzgarın, Batı Akdeniz'de kuzey ve kuzeydoğudan, öğle saatlerinde güneyli yönlerden, batısı kuzeybatıdan, Doğu Akdeniz'de batı ve güneybatıdan, öğle saatlerinde batısı güneydoğudan, sabah saatlerinde kuzeydoğudan 2 ila 4, yer yer 5 kuvvetinde eseceği öngörülüyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...