Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mimarlar Odası'ndan muhalif basına ödül yağmuru

Mimarlar Odası'ndan muhalif basına ödül yağmuru

GÜNDEM Haberleri

Anadolu Yayıncılar Derneği tarafından düzenlenen Anadolu Medya Ödüllerinin, Beştepe’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilmesini eleştiren ve ödüllerin ‘yandaş’ medyaya dağıtıldığını ileri süren kesimler, Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği’nin (TMMOB), muhalif basını ödül yağmuruna tutmasına sessiz kaldı.

Haber Merkezi

Mimarlar Odası Ankara Şubesi tarafından düzenlenen 2021 Koruma Alanında Emre Madran Basın Ödülleri’nde skandala imza atıldı. Avrupa’da terör örgütü PKK propagandası yapan Jin Tv sunucusu Güler Yıldız, Uluslararası Televizyon Haberciliği dalında ödül aldı. Jin Tv’nin PKK terör örgütü mensupları adına kurulduğu iddia edilmişti.

MUHALEFETİN SESİNE ÖDÜL YAĞDIRDILAR
TMMOB’den ödül alanlar arasında muhalefetin sesi olarak görev yapan Sözcü, Cumhuriyet, Evrensel, Birgün, Gazete Duvar, Halktv, KRT, Tele1, Fox TV ve Soltv’nin yanı sıra Fransız AFP ile ABD’li Chrest Vakfının fonladığı Medyascope da yer aldı. TMMOB, ne merkez ne de muhafazakâr basını tek bir ödüle bile layık görmezken geçtiğimiz haftalarda Anadolu Yayıncılar Derneği tarafından verilen ödülleri, objektif kriterlere göre verilmediğini öne sürerek eleştiren kesimlerin TMMOB’ye tepki göstermemesi çifte standart olarak değerlendirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...