5 ilde PKK/KCK operasyonu: 11 şüpheli yakalandı

Düzenleyen:
5 ilde PKK/KCK operasyonu: 11 şüpheli yakalandı

GÜNDEM Haberleri

Emniyet güçlerince Diyarbakır merkezli 5 ilde, terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik operasyon gerçekleştirildi. Operasyonda 11 şüphelinin yakalandığı öğrenildi.

Terörle mücadele etkili bir biçimde sürdürülüyor. Bu kapsamda Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü tarafından beş ilde PKK/KCK'ya yönelik operasyon başlatıldı. Operasyon kapsamında 11 şüphelnin gözaltına alındığı bildirilirken, silah ve bomba yapımında kullanıldığı öğrenilen çok sayıda malzemenin ele geçirildiği duyuruldu. 

PKK'NIN KURYE VE İŞ BİRLİKÇİ YAPILANMASINA YÖNELİK OPERASYON
Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü birimlerince, terör örgütü PKK/KCK'nın Bismil ilçesinde kurye ve iş birlikçi yapılanmasına yönelik 5 ilde eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Operasyonda, 11 zanlı gözaltına alındı. Ev aramalarında çok sayıda silah ve patlayıcı madde yapımında kullanılan malzeme ele geçirildi. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...