Listeye bir çizik daha! PKK/KCK'nın sözde Kerkük sorumlusu öldürüldü

Düzenleyen:
Listeye bir çizik daha! PKK/KCK'nın sözde Kerkük sorumlusu öldürüldü

GÜNDEM Haberleri

Son dakika... MİT ve TSK'nın ortaklaşa düzenlediği Kandil'e yönelik operasyonda, terör örgütü PKK/KCK'nın sözde Kerkük alan sorumlusu Mehmet Hatip Arıtürk'ün etkisiz hale getirildiği öğrenildi.

Terörle mücadele yurt içinde ve yurt dışında kararlı bir biçimde başarı ile sürdürülüyor. Terör yuvaları, örgüt elemanlarına dar ediliyor. Bu kapsamda MİT ve TSK unsurlarınca ortak düzenlenen Kandil operasyonunda Delil Siirt kod adlı sözde Kerkük alan sorumlusu Mehmet Hatip Arıtürk öldürüldü.

Listeye bir çizik daha! PKK/KCK'nın sözde Kerkük sorumlusu öldürüldüDelil Siirt kod adlı sözde Kerkük alan sorumlusu Mehmet Hatip Arıtürk 

MİT VE TSK'DAN BAŞARILI OPERASYON
Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, terör örgütü PKK/KCK'nın sözde Kerkük alan sorumlusu "Delil Siirt" kod adlı Mehmet Hatip Arıtürk'ün Kandil'de olduğu belirlendi. MİT ve TSK tarafından düzenlenen ortak operasyonda terörist Arıtürk etkisiz hale getirildi.

2015'te PKK/KCK'nın Suriye'nin Afrin kentindeki sivillere yönelik pek çok eyleminin organizasyonunda yer aldığı belirlenen Arıtürk'ün, 2016'da Irak'ın Kerkük kentinde PKK/KCK'nın "diğer ülkelerden temin ettiği" ve Türkiye'ye yönelik eylemlerde kullanılan füze/ağır silah mühimmatı temini faaliyetlerinde yer aldığı tespit edildi. Örgütün istihbarat faaliyetlerini de organize eden teröristin, sözde Kandil sahası ideolojik alan sorumluluğu görevini de yürüttüğü öğrenildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...