Saadet Partisi YİK Başkanı Oğuzhan Asiltürk hayatını kaybetti

Saadet Partisi YİK Başkanı Oğuzhan Asiltürk hayatını kaybetti

GÜNDEM Haberleri

Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Başkanı Oğuzhan Asiltürk, tedavi gördüğü hastanede 86 yaşında hayatını kaybetti.

Oğuzhan Asiltürk ve eşi, 13 Eylül’de İstanbul’da zatürreye bağlı gelişen nefes darlığı sebebiyle rahatsızlanarak Ankara Şehir Hastanesine getirildi. Burada tedavisi süren Asiltürk, dün sabah hastanede vefat etti. Vefat haberinin duyulmasından sonra Asiltürk’ün dava arkadaşları ve bakanlar hastaneye akın etti.

ERDOĞAN'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Asiltürk için başsağlığı mesajı paylaştı. Millî Selamet Partisi ile siyasete atılan Asiltürk, 15. ve 16. dönem Ankara, 19, 20. ve 21. dönemde Malatya Milletvekili seçildi. Necmettin Erbakan’a uzun yıllar yol arkadaşlığı yapan Asiltürk, CHP-MSP koalisyonu ile Milliyetçi Cephe hükûmetlerinde İçişleri ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı görevlerinde bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...