Milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu Superpole yarışında 6'ncı tamamladı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu Superpole yarışında 6'ncı tamamladı

GÜNDEM Haberleri  / AA

Milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu Dünya Superbike Şampiyonası'nın Portekiz'de düzenlenen 11. ayağında Superpole yarışmasında yarışarak yarışı altıncı sırada bitirip ikinci yarışa katılma hakkı kazandı.

Pata Yamaha with Brixx takımı için yarışan Toprak Razgatlıoğlu, Portekiz'in Portimao kentinde gerçekleşen 4.5 kilometrelik Uluslararası Algarve Pisti'nde düzenlenen Superpole yarışında kıyasıya yarıştı.  Yarışı altıncı sırada tamamlayan Razgatlıoğlu, elde ettiği dereceyle TSİ 16.00'da da ikinci yarışa altıncı sıradan başlama hakkını kazandı.

ISLAK ZEMİNDE KAZA YAPARAK YARIŞI PUANSIZ TAMAMLADI

BMW Motorrad sürücüsü Hollandalı Michael van der Mark Superpole yarışını birinci olarak bitirirken, Aruba.it-Ducati'den Büyük Britanyalı Scott Redding ikinci oldu. Yarışı üçüncü bitiren ise GoEleven'dan Fransız Loris Baz oldu. Toprak Razgatlıoğlu ile bu sezon pilotlar klasmanında şampiyonluk yarışına giren Büyük Britanyalı Jonathan Rea ise ıslak zeminde kayarak kaza yaptı ve yarışı puansız tamamladı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...