Kütahya'da helikopter destekli trafik denetimi!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Kütahya'da helikopter destekli trafik denetimi!

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Kütahya'da jandarma ve polis ekipleri tarafından helikopter destekli trafik denetimi gerçekleştirildi. Sürücülere cezai işlem uygulandı.

Kütahya helikopter destekli trafik denetimi gerçekleştirildi. Kütahya İl Jandarma Komutanlığı Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimde, kent merkezini Afyonkarahisar ve Çavdarhisar ilçesine bağlayan kara yollarında helikopterle denetim gerçekleştirdi.  

8 SÜRÜCÜYE CEZA KESİLDİ

Polis ve Jandarma ekiplerinin beraber gerçekleştirdiği operasyonda 4 uygulama noktasında kural ihlali yapan araçlar helikopter ile havadan tespit edildi. Helikopterden tespit edilen kural ihlalleri belirlenerek talimat ile durduruldu. Denetimlerde, bir saat içinde yaklaşık 100 araç kontrol edildi, 8 sürücüye cezai işlem uygulandı. Yetkililer, havadan denetimlere katılan Türkiye’deki temel sorunlardan birinin trafik kazaları ve can kayıpları olduğuna dikkat çektiler. 


    

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...