İŞKUR’dan acil eleman alımı duyurusu: 130 bin personel alınacak

İŞKUR’dan acil eleman alımı duyurusu: 130 bin personel alınacak

GÜNDEM Haberleri

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) resmi internet sitesinde açık iş pozisyonları için ilana çıktı. İŞKUR 130 bine yakın personel alımı yapacağını duyurdu.

İŞKUR, 130 bine yakın personel alımı yapacağını duyurdu. Personel alımı için çalışmalarını sürdüren İŞKUR, internet sayfasının açık iş ilanları’ bölümünde açık iş ilanlarını duyurdu. İŞKUR tarafından yayınlanan açık iş ilanları bölümünde imalat-toptan, perakende-ticaret, konaklama ve yiyecek hizmetleri, inşaat-ulaştırma, depolama gibi alanlar bulunuyor.

İŞKUR 130 BİN PERSONEL ALACAK

Bugün itibariyle 130 bine yakın personel alımı yapacak olan İŞKUR açık iş listesinde, "Acil tıp teknisyeni, ahşap boyama elemanı, akaryakıt satış elemanı, aşçı, kaynakçı, ayakkabı imalatçısı, beden işçisi, bekçi, bilgisayar donanım, teknoloji teknikeri, bilgisayar kurulum bakım elemanı, çağrı merkezi müşteri temsilcisi, elemanı, gıda mühendisi ve teknikeri, tekstilde kalite kontrolcü, konfeksiyon işçisi, makine mühendisi, lojistik eleman, makineci (dikiş), mekanik bakım onarımcısı, bankada müşteri temsilcisi, ön muhasebeci" gibi meslekler yer alıyor.

 

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...