Önümüzdeki ilk üç güne dikkat! Meteoroloji duyurdu: Sıcak hava geri dönüyor

Düzenleyen:
Önümüzdeki ilk üç güne dikkat! Meteoroloji duyurdu: Sıcak hava geri dönüyor

GÜNDEM Haberleri

Meteorolojinin açıkladığı verilere göre, yurdun güney ve iç kesimlerinde sıcaklık yeniden artacak. Söz konusu sıcaklıklar mevsim normallerinin 2 ila 6 derece üzerinde olacak.

Bir süredir soğuk ve yağışlı havanın etkisi altında olan ülkenin güney ve iç kesimleri, yeniden sıcak havanın etkisine girecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, 2-6 derece seviyelerinde gerçekleşecek olan sıcak hava artışının 3 günlük periyotta meydana gelmesi bekleniyor. 

SICAK HAVA 3 GÜNLÜK PERİYOTTA GELECEK
Hava sıcaklıklarının bugünden itibaren yurdun kuzey kesimlerinde mevsim normalleri civarına, güney ve iç kesimlerde ise mevsim normallerinin 2 ila 6 derece üzerine çıkması bekleniyor. Gelecek 3 günlük periyotta ülke genelinde artacak. Sıcaklıkların kuzey kesimlerde mevsim normalleri civarında seyredeceği, güney ve iç kesimlerde mevsim normallerinin 2 ila 6 derece üzerine çıkacağı tahmin ediliyor.

İLLERDE BEKLENEN HAVA DURUMU
Gelecek 3 günde beklenen en yüksek hava sıcaklıklarının, Ankara'da 25-26-28, İstanbul'da 21-20-21, İzmir'de 29-27-28, Adana'da 33-33-34, Samsun'da 21-22-21, Erzurum'da 15-17-18 ve Şanlıurfa'da 30-32-33 derece civarında olacağı öngörülüyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...