Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

MHP lideri Bahçeli'den dağdakilere çağrı: PKK'dan kurtulun analarınıza koşun

Düzenleyen:
MHP lideri Bahçeli'den dağdakilere çağrı: PKK'dan kurtulun analarınıza koşun

GÜNDEM Haberleri

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara’da partisinin düzenlediği "Türkiye’nin Asli Gücü Analar Bacılar Kurultayı"nda önemli açıklamalarda bulundu. HPD'nin PKK'nın siyasi organizasyonu olduğunu dile getiren Bahçeli dağdakilere çağrıda bulunarak, "Şu anda dağda ve başka yerde terör balonlarının altında bulunanlara diyorum ki bölücü terör örgütü PKK'dan kurtulun analarınıza koşun. İhanete daha fazla ortak olmaktan uzak durun. PKK hem Türk, hem Kürt düşmanıdır" ifadelerini kullandı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) lideri Devlet Bahçeli, Ankara'da düzenlenen "Analar Bacılar Kurultayında konuştu.

Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şöyle:

"HDP EŞİTTİR PKK"

"Anneler PKK'nın siyasi ayağı HDP'nin binasının önünde eyleme başlamıştır. Anneler nöbete girmişlerdir. İlk oturma gününden bugüne kadar süreç içerisinde korkuyu yenen pek çok anne katılmıştır. 22 Ağustos 2019 tarihinde ilk taş atılmış, irade gösterilmiştir. Üçüncü yılına giren evlatlarını terörden kurtarmak isteyen, haklı ve cesur anaların sayısı artmıştır. Bu direniş ve eylem hali dalgalar halinde yayılmıştır. Dağa zorla, tehditle veya kaçırılanlardan 32'si dönmüştür. HDP PKK'nın ikmal organıdır. HDP'nin ön kapısından giren arkadan silahlanarak terörist kamuflajıyla çıkmaktadır.

HDP'ye destek PKK ile ortaklıktır. Bugüne kadar silahlı bir terör örgütüne terörist yetiştiren bir parti görülmemiştir. PKK'nın HDP isimli ayağı kapanmalıdır.

MHP lideri Bahçeli'den dağdakilere çağrı: PKK'dan kurtulun analarınıza koşun

BIDEN'A TARAFINI SEÇME ÇAĞRISI

Teröre yardım ve yataklık yapan masum güçler Türk milletinin sabrını zorlamasınlar. Türkiye2nin Suriye'deki varlığını ABD'ye tehdit olarak değerlendiren ve Temsilciler Meclisine yazıya döken Biden yönetimi karar vermelidir. ABD terör örgütleriyle mi yoksa Türkiye ile mi müttefiktir? ABD Suriye'den çekiliyormuş geriye 900'e yakın asker bırakıyormuş. Bunların hepsi yalandır. Terör örgütlerinden sözde kara gücü oluşturduktan sonra niye kalacaktır. ABD'nin bayrağı altında hain planlar yapan teröristler vardır. Caniler sınırlarımızın mücabir bölgelerindedir.

"PKK HEM TÜRK HEM KÜRT DÜŞMANI"

PKK hem Türk hem Kürt düşmanıdır. Ez cümle insanlık düşmanıdır. Kurşunla düşeceğinize analarınızın kucağına düşün.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...