Terörün kökü kazınıyor! Çok sayıda silah ve mühimmatlar ele geçirildi

Düzenleyen:
Terörün kökü kazınıyor! Çok sayıda silah ve mühimmatlar ele geçirildi

GÜNDEM Haberleri

Hakkari'de PKK terör örgütüne ait çok sayıda silah, mühimmat ve yaşam malzemesinin olduğu bir mağara tespit edilerek imha edildi.

Terör operasyonları hız kesmeden başarılı bir biçimde sürdürülmeye devam ediliyor. Bu kapsamda Hakkari'de gerçekleştirilen operasyonda, içinde çok sayıda silah, mühimmat ve yaşam malzemesi olduğu öğrenilen bir mağara tespit edildi. 

VALİLİKTEN OPERASYON AÇIKLAMASI
Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin, bölücü terör örgütü PKK/KCK'nın faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik çalışmaları devam ediyor.

Bu kapsamda, dün ilçe kırsalında operasyon düzenleyen ekipler, tespit ettikleri mağarada AK-47 kalaşnikof piyade tüfeği, bu silaha ait 70 mühimmat ve şarjör, 11 savunma tipi el bombası, 9 roketatar mühimmatı, 7 roketatar sevk fişeği, patlamış RPG-7 mühimmatı, 136 doçka mühimmatı, 12 biksi tüfeği mühimmatı, 2 büyük tüp, 3 küçük tüp, 23 pil, ayakkabı, 5 çanta, 2 battaniye, uyku tulumu, branda, 10 lokal anestezik ampul, 4 enjektör, 38 muhtelif hap, radyo, ısı yalıtımlı folyo branda, muhtelif yaşam ve giyim malzemesi ele geçirildi.

Bölgedeki operasyon sürüyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...