Suriye’den Gaziantep'e havan saldırısı!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Suriye’den Gaziantep'e havan saldırısı!

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Gaziantep’in Karkamış ilçesinde sabah saatlerinde Suriye’den atılan 5 havan topunun ilçe sınırları içerisine düşmesi sonucu can kaybı yaşanmazken maddi kayıplar yaşandığı tespit edildi.

Suriye tarafından atılan havan toplarından 2’si Gümrük sahası yakınlarına 1 tanesi bir evin çatısına 1 tanesi ilçe merkezinde bulunan parka 1 tanesi de askeri bölgenin yakınına düştü. Yaşanan havan saldırısında ölen ya da yaralanan olmazken saldırı sonucunda maddi hasarlar meydana geldi.

HAVAN TOPU SALDIRISINA KARŞILIK VERİLDİ

Havan topunun Gaziantep’te düştüğü bölgelerde güvenlik çemberi oluşturulurken havan toplarının düşmesi sonucu park ve bir evde hasar tespit edildi. Öte yandan Karkamış ilçesinde sabah saatlerinde Suriye tarafından atılan havan topları saldırısının hemen ardından angajman kuralları kapsamında sınır birlikleri tarafından karşılık verildiği öğrenildi. 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...