İstanbul’da trafik yoğunluğu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
İstanbul’da trafik yoğunluğu

GÜNDEM Haberleri  / İHA

İstanbul’da, haftanın ilk iş gününde etkili olan yağışla beraber trafik yoğunluğu erken saatlerden itibaren etkili olmaya başladı. Saat 08.15 itibariyle yoğunluk yüzde 65'i geçti.

Kentte etkili olan yaışla beraber İstanbul’da, haftanın ilk iş gününde trafik yoğunluğu erken saatlerden itibaren etkili olmaya başladı. Yoğunluk yüzde 60 olarak ölçümlendi. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Kadıköy D 100 istikametinde trafik yer yer durma noktasına geldi.

İstanbul’da trafik yoğunluğu
İBB trafik verilerine göre ise yoğunluk saat 08.30 itibariyle yüzde 56 olarak ölçümlendi.

İstanbul’un haftanın ilk iş ve okul gününde trafik yoğunluğu erken saatlerden itibaren etkili olmaya başladı. Toplu taşıma araçları, işlerine gitmek isteyen sürücüler ve öğrenci servisleri 15 Temmuz Şehitler Köprüsü üzerinde ve Kadıköy D-100 karayolu üzerinde uzun araç kuyrukları oluşturdu. Gece saatlerinden itibaren etkili olan yağışlarla birlikte trafik yer yer durma noktasına geldi.

İstanbul’da trafik yoğunluğu

Köprüye bağlanan ara yollarda da sürücüler ilerlemekte güçlük çekti. İBB trafik verilerine göre ise yoğunluk saat 08.30 itibariyle yüzde 56 olarak ölçümlendi.



 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...