İzmir'de PKK/KCK operasyonu: 17 gözaltı

Düzenleyen:
İzmir'de PKK/KCK operasyonu: 17 gözaltı

GÜNDEM Haberleri

Sosyal medya üzerinden terör örgütü PKK/KCK propagandası yaptığı tespit edilen aralarında HDP Torbalı veKarabağlar ilçe başkanlarının da bulunduğu 17 şüpheli gözaltına aldındı.

İzmir Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü, sabah saatlerinde İzmir merkezi ve ilçelerinde eş zamanlı olarak operasyon düzenledi. Operasyon sosyal medya üzerinden PKK/KCK terör örgütünün propagandasını yaptığı tespit edilen, aralarında HDP Torbalı ve Karabağlar ilçe başkanlarının da bulunduğu 17 şüpheli ile PKK/KCK-PYD/YPG silahlı terör örgütü içerisinde faaliyet yürüttükleri tespit edilen 3 şüphelinin yakalanmasına yönelik gerçekleşti.

HDP'Lİ YÖNETİCİLER DE VAR

Terör örgütü propagandası yaptığı tespit edilen HDP Torbalı ve Karabağlar ilçe başkanlarının da aralarında olduğu 15 şüpheli ile terör örgütü üyesi olduğu tespit edilen 2 şüpheli olmak üzere toplam 17 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. 3 şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışmaların devam ettiği bildirildi.

DİJİTAL MALZEMELERE EL KONULDU

Şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramalarda ele geçirilen dijital malzemelere incelenmek üzere el konuldu. Şüphelilerin tahkikat işlemlerinin İzmir Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünde devam ettiği öğrenildi.


Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...