Cumhurbaşkanı Erdoğan Üsküdar'da vatandaşlarla buluştu: Gençlerden yoğun ilgi

Düzenleyen:
Cumhurbaşkanı Erdoğan Üsküdar'da vatandaşlarla buluştu: Gençlerden yoğun ilgi

GÜNDEM Haberleri

Kısıklıda bulunan evinden ayrıldıktan sonra Üsküdar'da bulunan bir kafeye giden Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada bulunan vatandaşlarla sohbet etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, programları gereği bulunduğu İstanbul'da vatandaşlarla buluştu. Kısıklı konutundan ayrıldıktan sonra Üsküdar'daki bir kafeye uğrayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşlarla da sohbet etti. Erdoğan, yoğun ilgi ile karşılandı.

ERDOĞAN'A GENÇLERDEN YOĞUN İLGİ
Kısıklı'daki konutundan çıkan Erdoğan, Bahçelievler Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi üzerindeki bir kafeye gitti. Erdoğan, çoğunluğu gençlerden oluşan kafe müşterileriyle sohbet etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Üsküdar'da vatandaşlarla buluştu: Gençlerden yoğun ilgiÇıkışta kendisine sevgi gösterisinde bulunan vatandaşları selamlayan Erdoğan, bazı vatandaşlarla fotoğraf da çektirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Üsküdar'da vatandaşlarla buluştu: Gençlerden yoğun ilgiCumhurbaşkanı Erdoğan'ı yakından görme fırsatı bulan vatandaşların bazıları da bu anları cep telefonlarıyla kaydetti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Üsküdar'da vatandaşlarla buluştu: Gençlerden yoğun ilgiErdoğan, bir saat kaldığı kafeden ayrılarak Vahdettin Köşkü'ne geçti.

.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...