Bill Gates Bodrum Kalesi’ni gezdi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Bill Gates Bodrum Kalesi’ni gezdi

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Dünyanın sayılı zenginlerinden teknoloji şirketi Microsoft’un kurucu Bill Gates Türkiye turuna devam ediyor. Lüks yatı Lana ile Bodrum’a demir atan Gates, tarihi kaleyi karış karış gezdi.

Lana isimli yatıyla Aydın’ın Kuşadası ilçesine gelen Gates, İzmir Efes Antik Kenti gezisinden sonra rotasını Bodrum’a çevirdi. Sabahın ilk ışıklarıyla Bodrum limanının yakın bir noktaya 107 metre uzunluğunda, 16 metre genişliğindeki Lana isimli yatıyla demirleyen Gates, tekneye geçti.

Bill Gates Bodrum Kalesi’ni gezdi

KALENİN HER KÖŞESİNİ GEZDİ

Haftalık kirası 1 milyon 800 bin euro olan lüks yattan inen Bill Gates, Bodrum limanına geldi. Korumalar eşliğinde Bodrum Kalesi’ne giriş yapan Gates, 2,5 saat boyunca kalenin her köşesini gezdi.  Bodrum Kalesi’ne hayran kalan Bill Gates’in, bol bol fotoğraf çekip kale içerisinde bulunan Su Altı Arkeoloji Müzesini de gezdiği öğrenildi.

Bill Gates Bodrum Kalesi’ni gezdi

KORUMALARI ENGELLEDİ

Bodrum Kalesi'ne giriş yaptığı esnada 8 koruma Gates’e eşlik etti. Korumalardan bazıları gazetecilerin görüntü çekmemesi için engel olmaya çalıştı. Gazetecileri engellerken ilginç hareketler yapan bir koruma ise dikkatlerden kaçmadı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...