Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Esra Hankulu'nun ölümüyle ilgili yeni gelişme: Taksici Uygun'u yalanladı!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Esra Hankulu'nun ölümüyle ilgili yeni gelişme: Taksici Uygun'u yalanladı!

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Ümitcan Uygun’la birlikte geceyi geçirdikten sonra evde ölü olarak bulunan Esra Hankulu'nu olayında yeni bir gelişme yaşandı. Uyandığında Hankulu'nun hayatta olduğunu iddia ederek kendisine taksi çağırdığını söyleyen Uygun'un sözleri taksici tarafından yalanlandı. Eve taksiyi Hankulu'nun değil Ümitcan Uygun'un çağırdığı ortaya çıktı.

Ankara’nın Mamak ilçesinde Ümitcan Uygun ile geceyi birlikte geçirdikten sonra sabah ölü olarak bulunan Esra Hankulu cinayetiyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Adli Tıp Kurumu’ndan gelen rapora göre Esra Hankulu’nun kesim ölüm nedeni künt travma sonrası iç kanama olarak ifade edilmişti.

“KÜNT TRAVMAYA NEDEN OLACAK POZİSYONDA DEĞİL”

Olay yerine gelen sağlık ekipleri Hankulu’nu odasındaki yatağın üzerinde üzeri örtülü olduğu halde sırt üstü ve elleri çapraz olarak göğüs bölgesini kavramış olarak bulunduğu belirterek künt travmaya neden olacak bir pozisyonda olmadığı vurgulandı. Raporda ayrıca Hankulu'nun tırnak aralarında Uygun'a ait DNA örneklerine de rastlandı.

TAKSİCİ ÜMİTCAN’I YALANLADI

Esra Hankulu'nun ölümüne ilişkin ‘kasten öldürme' suçundan yargılanan Uygun, olay günü sabah uyandığında Hankulu'nun hayatta olduğunu ve Hankulu aracılığıyla evden taksi çağırıp ayrıldığını iddia etmişti. Uygun ifadesinde olay günü saat 10.15 sıralarında telefonun çalması sebebiyle uyandığını, arayanın avukatı olduğunu, o sırada uyanan Hankulu'ndan taksi çağırmasını istediğini söylediğini belirtmişti. Olay sonrası ifadeye çağırılan taksici o saatlerde durağı hiçbir kadının aramadığını, sadece bir erkek tarafından arandıklarını söyledi.

TAKSİ DURAĞINI ARAYAN KİŞİ ÜMİTCAN UYGUN ÇIKTI

Bu durum üzerine taksi durağının Uygun tarafından arandığı tespit edildi. Hankulu'nun ölümüne sebebiyet verdiği gerekçesiyle Uygun hakkında 'kendisini savunamayacak durumdaki kişiyi kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet, Furkan G. ve Dilan C. için ise ‘suç delillerini gizlemek' suçundan 5 yıla kadar hapis cezası talep edildi.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...