Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Dünya liderleri Roma'da: G20'de dikkat çeken kareler

Düzenleyen:
Dünya liderleri Roma'da: G20'de dikkat çeken kareler

GÜNDEM Haberleri

G20 Liderler Zirvesi, Roma'da başladı. Dünya liderlerinin aile fotoğrafı çektirdiği zirvede, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Biden ve Macron temasları dikkat çekti.

G20 Liderler Zirvesi kapsamında devlet başkanları Roma'da resmi törenle karşılandı. Liderleri İtalya Başbakanı Mario Draghi karşıladı. Liderler karşılama töreni sonrasında aile fotoğrafı çektirdi. Fotoğraf çekimi sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD Başkanı Joe Biden ve birçok kez tartışmaların odağında olan Macron'la sohbet ettiği anlar dikkat çekti. 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN TEMASLARA BAŞLADI
Cumhurbaşkanı Erdoğan, G20 Liderler Zirvesi'ne katılmak üzere bulunduğu İtalya'nın başkenti Roma'daki temaslarına başladı. G20 Dönem Başkanı İtalya'nın Başbakanı Mario Draghi, toplantı öncesi zirvenin gerçekleştirildiği Nuvola Kongre Merkezi'nde karşıladığı Cumhurbaşkanı Erdoğan ile tokalaşarak hatıra fotoğrafı çektirdi. Resmi karşılama töreni sonrasında aile fotoğrafı çekimi gerçekleştirildi.

Dünya liderleri Roma'da: G20'de dikkat çeken karelerErdoğan ve Biden'ın sohbet ettiği dakikalar törene dikkat çeken anlarından oldu.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE BİDEN AYAKÜSTÜ SOHBET ETTİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan, aile fotoğrafı çekimi öncesinde ABD Başkanı Joe Biden ile tokalaştı.

Kovid-19 salgını sonrası ilk kez yüz yüze gerçekleştirilen zirvede, liderler sağlık çalışanlarıyla da fotoğraf çektirdi, özverili çalışmalarından dolayı sağlık çalışanlarını alkışladı.

Dünya liderleri Roma'da: G20'de dikkat çeken karelerAçıklamalarıyla, Türkiye ile Fransa arası ilişkileri sık sık geren Cumhurbaşkanı Macron, Erdoğan ile selamlaşarak kısa süreli sohbet etti.

Fotoğraf çekiminde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın solunda Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, sağında ise Brunei Sultanı Hassanal Bolkiah yer aldı.

Liderler, daha sonra "Küresel ekonomi ve küresel sağlık" temalı birinci çalışma oturumuna geçti.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...